Tack för årets mässa

Tack till alla besökare, sponsorer, utställare, hedersgäster, media, funktionärer och övriga! Vi hade väldigt kul, vi hoppas ni också hade det. Med strax under 1000 besökare är det bara en mässa i Retrogatherings historia sedan starten 2006 som har haft fler besökare. Vi har också hört många glada tillrop på sociala medier att årets mässa var den bästa hittills vilket värmer.

Pong-SM

Pong-SM vinst

Vi gratulerar Nicklas ”Barkis” Barklund som tog hem segern i Pong-SM genom en rafflande final där han vann med endast ett poängs marginal mot den unge uppstickaren ”Barkisboi” som tagit sitt namn efter mästaren. Barkis är därmed fyrfaldig svensk mästare. För kompletta turneringsresultat och mer referat, gå till sidan om Pong-SM 2018.

Välgörenhetsauktionen

Retroplay-mannen2

Välgörenhetsauktionen till förmån för Barncancerfonden med originalmålningen till årets poster av Sofia Rooth slutade på 2850 kr efter över 100 bud! Vinnare med högsta bud blev Jens Persson med sitt Retroplay (som även är flitig utställare på Retrogathering). Stort tack!

Fotografier

Dasse

På fotot syns Dasse med den unika Nintendo PlayStation-prototypen och dess ägare Terry Diebold. Vi kommer att dela med oss av mer fotografier på fotosidan. Fler bilder finner du på Retrogatherings Instagram-sida. Foton samt även länkar till videos hittar du på Retrogatherings Facebook-sida och Twitter-konto.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA-bild

*