Datum för Mikrodatormässan och Retrogathering 2019

Märk kalendern!
MIKRODATORMÄSSAN 2019 – 23 februari 2019
RETROGATHERING 2019 – 28 september 2019
Mikrodatormässan
Redan nu vill vi berätta att i början av kommande år lanseras en ny mässa, nämligen Mikrodatormässan som äger rum lördag 23 februari 2019 i Växhuset, Västerås. Namnbytet syftar till att särskilja denna mässa från det Retrogathering som vi arrangerar på hösten.
Mikrodatormässan kommer som namnet beskriver att handla om mikrodatorer från förr, preliminärt tidigt 1960-tal till sent 1990-tal. Det är en vidareutveckling av den Vintage Computer Edition vi genomfört tidigare. Den här gången får datorerna fullt fokus både bland utställare och i spel/demoavdelning, möjligen med tillägg för enstaka spelkonsoler av generationen pre-crash (lanserade före 1982 års utgång).
 
Som betalande medlem i Retrogathering Intresseförening har man fritt inträde på Mikrodatormässan från kl. 9:30.
 
För att medverka som utställare på Mikrodatormässan gäller följande villkor:
  • Utställare som visar upp datorsamling eller demonstrerar något användningsområde av mikrodatorer kan ansöka om gratisplats i form av 1-3 st bord eller motsvarande golvyta. Inget medlemskap i föreningen krävs. Arrangörsgruppen går igenom ansökningar löpande och tilldelar platser så långt de räcker.
  • Medlemmar som vill ha bord till försäljning av datorer, tillbehör, datorspel, litteratur osv kan ansöka om 1-3 st bord till en kostnad av 200 kr/bord. Arrangörsgruppen går igenom ansökningar löpande och tilldelar platser så långt de räcker.
  • Övriga privatpersoner som vill ha bord till försäljning av datorer, tillbehör, datorspel, litteratur osv kan ansöka om 1-3 st bord till en kostnad av 200 kr/bord. Arrangörsgruppen samlar ihop ansökningar och tilldelar platser fr.o.m. 30 december 2018, så långt de räcker.
 
Retrogathering 2019
Naturligtvis kommer vi även att arrangera Retrogathering kommande höst, närmare bestämt lördag 28 september. Spara datumet, så kommer vi senare att skicka mer information om den mässan, villkor för bordsbokning m.m.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA-bild

*