Retrogathering 2009 slut!

Tack till alla som kom på Retrogathering 2009! Det blev en trevlig helg där entusiasmen sprudlade och klassiska spel gick varma. Återigen visar Retrogathering att gamla tv-spel och inte är elektronikskrot utan snarare kultur!

Retrogathering hade 356 betalande besökare plus barn i vuxet sällskap. Till dessa siffror tillkom de som redan löst medlemskap i Retrogathering Intresseförening. Totalt hade Retrogathering c:a 25 utställare plus VIP-gäster i form av deltagarna i diskussionspanelen.

Grattis till MrZzap som för andra året i rad blev svensk mästare i Pong. Besök Pong-SM för hela resultatlistan.

Här kan du hitta några bilder från Retrogathering 2009.

För dig som missade årets tillställning eller bara vill ha ett minne för livet så kommer en DVD med bl.a. paneldebatten, uppträdandet och Pong-SM att finnas till försäljning.

Vi syns nästa år! Besök Retrogathering.se med jämna mellanrum för att få information om nästa års arrangemang. Vi kommer också inom kort att upprätta ett elektroniskt nyhetsbrev som man kan prenumerera på.

En reaktion på ”Retrogathering 2009 slut!

  1. Det ser ut att ha varit en riktig folkfest! Jag hade velat komma men blev sjuk istället, så jag hoppas ni fortsätter arrangera detta eminenta lilla arrangemang!

Kommentarer inaktiverade.